Wendy van der Molen - van der Aar

Ooit zei iemand eens tegen mij; "Wen, jij past je altijd aan aan de situatie, wie ben jij nou eigenlijk"? 

Die vraag raakte mij diep en maakte mij tegelijk ook onzeker, want opeens was mijn gedrag en mijn persoontje niet van mij? Het klopt, ik pas mij snel aan, voel snel aan wat een ander zou willen zien en zal ten alle tijden ook proberen om aan de wens van de ander te voldoen, maar is dit dan een teken van onzekerheid? 

Het antwoord is nee! Ik ben gewoon hooggevoelig! 

 

Ik zat alleen op dat moment op een verkeerde plaats. Ik geloof erin dat alle talenten die een mens bezit nooit of te nimmer negatief zijn, maar wel pas positief tot uiting komen als ze in hun juiste omgeving met de juiste personen bevinden. Ik ben ontzettend gevoelig en voordat ik dit als kracht begon te zien en gebruiken heeft het mij ook wel eens wat nare ervaringen opgeleverd. Pas toen ik met dieren (paarden) begon te werken en daarbij mensen mocht begeleiden met een uitdaging kon ik mijn kracht gebruiken. Ik was op de juiste plaats, met de juiste mensen. 

 

Ik was heel jong toen ik al aangaf dat ik heel graag moeder wilde worden en het liefste van een zo groot mogelijk gezin. Oké, het grote gezin (lees; aantal zwangerschappen) ben ik van terug gekomen, maar dat betekent niet dat ik graag omringd ben door kinderen. Kinderen stralen een heerlijke energie uit en hun levendigheid blijf ik bijzonder vinden. Ik vind het heel erg fijn dat ik de signalen die de kindjes afgeven vrij snel oppik, zodat ik daarnaar kan handelen. Niet omdat ik dan een mogelijk opkomend probleem kan oplossen, maar omdat mijn snelle reageren op hun behoefte veel vertrouwen geeft. Ik zie dat kinderen zich erg snel vertrouwd voelen bij mij en dat is een groot compliment voor mij. 

 

Daan en Beau zijn mijn eigen jongens (2012 en 2014) en ik vind het heerlijk om moeder te zijn en soms ook heel lastig (maar dat is een heel ander onderwerp...). Een van de dingen die ik heb ervaren is hoe fijn het is om goede opvang te hebben en met een gerust hart naar je werk te kunnen gaan. Ik begrijp het zo ontzettend goed, dat ik ook met die gedachte de opvang heb ingericht. Flexibel, prijs niet te hoog en altijd beschikbaar (ook voor een kop koffie!) 

Heb je interesse of vragen? Bel gerust even: 06-53610626

Langeweide 277

1722 WK 

Zuid-Scharwoude


Ik sta ingeschreven in het LRKP waardoor kinderopvangtoeslag mogelijk is!