De vroege ochtend

Hé vroeg vogeltje, ben je al gezellig bij ons of heb je bij ons geslapen? Wij ontbijten om 06:30 en als je wakker bent eet je lekker mee. Ga je daarna even spelen met de jongens? 

Start van de dag 

Om 09:00 zullen de meeste kinderen aanwezig zijn en en eten we gezamenlijk even fruit en nemen we de dag door. In de ochtend staat de activiteit in het teken van bewegen. Bij voorkeur buiten natuurlijk. 

Samen lunchen

Rond 12:00 gaan we weer samen aan tafel. Dit vind ik een belangrijk sociaal moment en ik lees de kinderen dan ook voor. Na de lunch is het rusttijd, dus als er kindjes wakker zijn spelen we even op het kleed of een spel of een boekje. We kunnen ook naar buiten (babyfoons reiken tot speeltuin achter woning)


Tijd voor iets lekkers

Rond 15:00 gaan we weer aan tafel voor een kleine versnapering en vragen bespreken we de middag Deze activiteit is gezamenlijk en altijd gebonden aan een thema. Dit kan een creatieve activiteit zijn, naar buiten gaan of naar de dieren of een spel zijn. 

Afsluiten & opruimen

Aan het einde van de middag even samen het speelgoed weer opruimen en is het afhankelijk van de behoefte van de kinderen of we gaan dansen of de rust opzoeken. 

Eten & naar bed

Om 17:30 gaan we eten (kom je je kindje net om dit tijdstip halen? Dan eet hij of zij natuurlijk iets eerder). Blijft je kindje langer of slapen? Om 18:30 breng ik mijn kinderen naar bed en eventueel die van jou ook (op het tijdstip die je aangeeft) of we wachten nog even op je.