De opvanglocatie

De woonkamer.

In de woonkamer kunnen we eten, spelen en ook voldoende plekjes apart creëren. In de eethoek staat een grote tafel met zes stoelen en 2 kinderstoelen. Wij hebben een open keuken die wordt afgescheiden door een muurtje. Ik kan vanuit de keuken de hele woonkamer overzien, maar door een simpele afzetting kunnen de kinderen niet in de keuken komen als ik dat niet wil. In de zithoek staat de bank & tv. 

De tuin.

Deze begint met een overkapping waar we rubberen tegels hebben liggen voor de kruipertjes. Daarna een klein stukje gras, groot genoeg voor zwembad en zandbak! En als laatste een stukje terras waar wij kunnen zitten onder de overkapping. Door schaduwdoeken en (veel!) verbindingspunten kunnen we veel schaduw creëren. De tuin sluit aan op het speeltuintje achter ons huis. 

De speeltuin.

Door de poort, naar de speeltuin. Glijbaan, draaimolen, wipkip en een schommel. Gras en kunstgras. Kortom; een heerlijke plek die ook veel bezocht wordt door de kinderen in de buurt. Het bereik van de babyfoon is tot en met de speeltuin, dus als er een (of twee) kindjes slapen kunnen we evengoed naar buiten. 

Het speelgoed. 

Ook wij hebben de bekende ikea kasten die we prima kunnen gebruiken als afscheiding in de woonkamer en opslag van speelgoed. We hebben veel binnen en buiten speelgoed en als we iets niet hebben, dan gaan we langs de speel-o-theek of we schaffen het aan. Op de foto's zijn mijn eigen jongens en dus ook veel jongensspeelgoed te zien. 

Uiteraard heb ik vele en vele foto's van ons huis en de omgeving, maar omdat dit ook van ons privé is zet ik niet alles op deze website. Heb je vragen over de locatie of wil je nog meer foto's zien? Stuur dan gerust een mail!