Over ons

"Wij" zijn Kinderopvang ZIJN en wij zijn 2 gastouders met dezelfde visie en werkzaam in Gemeente Langedijk e.o. Op het moment zijn er 2 gastouders (Irene en Wendy) aangesloten en wij hopen in de toekomst nog meer gastouders enthousiast te kunnen maken om zich aan te sluiten bij onze visie. 

 

Waarom hebben wij "Kinderopvang ZIJN" opgericht? 

Wij hebben allebei dezelfde visie voor wat betreft het omgaan met en begeleiding van kinderen. Elke kind en elke situatie is anders, dus daarom is het ook heel erg fijn om een sparringspartner te hebben die weet waar je het over hebt en mee kan denken. Wij richten ons in het bijzonder op de gevoelige kinderen en ouders en juist voor deze kinderen is het niet fijn als er een vreemd gezicht verschijnt op het moment dat noodopvang nodig is. De kinderen van de opvang van Wendy zullen ook kennis maken met Irene en andersom. Vooral met buitenactiviteiten zullen we veel samen ondernemen. Zodoende zal er tijdens noodopvang (Voor Wendy is dat Irene en andersom) geen "vreemd" gezicht verschijnen voor je kindje. Buiten de opvanguren hebben wij ook regelmatig overleg samen. Per dag proberen we samen niet meer dan 6 kinderen op te vangen, zodat ook ten alle tijden noodopvang geboden kan worden of een van de ouders kan zijn of haar kindje een dag extra brengen omdat dit zo uitkomt. (Zie; flexibiliteit)

 

Hoe zit de website in elkaar?

Alle pagina's die onder "OVER ONS" vallen zijn de pagina's die voor alle gastouders gelden. de manier waarop wij werken, onze visie het gastouderbureau, de tarieven, de dagindeling en social media. Onder "DE GASTOUDERS" vindt je de persoonlijke pagina's van Wendy en Irene. Natuurlijk zijn er wel een paar verschillen, die kun je lezen op de persoonlijke pagina's. Je kiest de gastouder die het beste bij je past en maakt daar een afspraak mee of belt het nummer van Kinderopvang ZIJN. 

 

Stichting Samen ZIJN

Wij zijn momenteel bezig met het opzetten van een stichting met als doel; betaalbare begeleiding kunnen bieden aan kinderen die het wel heel erg nodig hebben, maar niet in aanmerking komen voor PGB. Wij vinden het belangrijk dat deze begeleiding (denk aan; dieren, speltherapie, zangles, zwemles, sport etc. etc.) ook voor kinderen zonder PGB toegankelijk moet zijn. Kun je je hierin vinden en zou je wat kunnen bijdragen aan onze stichting in welke vorm dan ook? Stuur dan gerust een mail of bel ons even op, we zijn nog druk bezig met de oprichting!